Laursen Coaching

Mentaltræning i fodbold - øvelser og inspiration

Find øvelser og inspiration til mentaltræning og fodbold. Jeg har skrevet tre artikler og fået indspark fra tre profesionelle fodboldspillere, som jeg samarbejder med.

Ca. 80% af dine præstationer afhænger af din mentale styrke – og det kan være udfordrende at være stabilt mentalt stærk i en præstationskultur hvor du som sportsudøver bliver bedømt på dine præstationer. Her kan mentaltræning hjælpe dig.

Jeg håber at inspirere endnu flere sportsudøvere til at blive opmærksom på vigtigheden af det mentale arbejde. Derfor har jeg fået min egen blog på Kvindesport.

Læs med herunder:

Positive tanker - med Sara Thrige

Her kan du læse det første af tre artikler i mit tema om at opnå toppræstationer og blive mentalt stærk til kampe, og når du er under pres.

Dine tanker og dit sprog sætter gang i forskellige hjerneprocesser og har direkte indflydelse på din evne til at være positiv. Men, det er ikke ´bare at tænke positivt”.

Vil du blive bedre til at fokusere på dine grønne (positive) tanker og mindre på dine røde (negative) tanker?

I artiklen vil du blandt andet få inspiration fra Sara Thrige, der til dagligt spiller i AC Milan og for det danske kvindelandshold i fodbold.

Læs hele artiklen her

Lav din egen successtrategi - med Sara Holmgaard

I min anden artikel om mental styrke til Kvindesport kan du lære at sætte dig selv op til kamp med din egen successtrategi.

Din personlige successtrategi indebærer fire elementer, der har direkte effekt på din evne til at toppræstere: dine tanker, dit fokus, dine følelser og dine handlinger.

“Jeg ved præcis, hvad jeg skal gøre i både medgang og i modgang”, siger fodboldspiller Sara Holmgaard, der finder tryghed i sin successtrategi.

Vil du, ligesom Sara, lave din helt egen mentale strategi, der sætter dig op til succes og hjælper dig til at toppræstere og til at holde et højt niveau – selv på dine dårlige dage?

Læs hele artiklen her.
Sara Holmgaard
Professionel fodbold

"En investering, jeg klart kan anbefale"

Mit samarbejde med Kathrine har gavnet mig både på og uden for banen. Jeg er blevet mere bevidst om mig selv og lært hvor vigtigt det er, at kunne fokusere på de rigtige ting I træning og kamp, så man hele tiden har fokus på sin udvikling. Derudover er Kathrine en god sparringspartner at have i sin hverdag, som er fyldt med pres og forventninger som sportsudøver. Mentaltræning er en investering, jeg klart kan anbefale og som vil være nyttigt for alle, uanset hvilken karriere man har.”

Sæt dig op til at toppræstere - med Lene Christensen

Her er min tredje og sidste artikel til mit tema om at opnå toppræstationer og blive mentalt stærk til kampe og når du er under pres.

Denne gang får du din egen Gameplan, der hjælper dig i din forberedelse til kamp.

Denne øvelse hjælper dig med at forberede dig og sætte dig op til kamp/konkurrence. Med din egen Gameplan kan du spille med et konstant højt niveau hvor du hverken under- eller overpræsterer uanset hvilken modstander du står overfor.

“For mig har gameplanen været med til, at jeg føler mig 100% klar til kampen, da jeg, allerede inden kampen, er klar over, hvilke ting jeg vil have fokus på. På den måde holder jeg mit fokus på kampen og ikke andre ydre faktorer, som kunne være i spil” fortæller landsholdskeeper Lene Christensen.

Vil du, ligesom Lene, lave din helt egen gameplan?

Læs hele artiklen her

7 mentaltræningsøvelser til sportsudøvere

Er du interesseret i mentaltræning og vil du have flere konkrete øvelser, der kan gøre dig stærkere mentalt og sportsligt?

Her finder du 7 mentaltræningsøvelser, du kan bruge derhjemme: 7 mentaltræningsøvelser

Kontakt mig

Stærk mentalt og sportsligt

Jeg foreslår altid, at vi tager en uforpligtende snak omkring hvordan jeg kan hjælpe dig.