Laursen Coaching

Hvad er mentaltræning?

Hvad er mentaltræning? Og er det noget for dig?

Mentaltræning hjælper dig med at blive stærkere mentalt og sportsligt. Alle mentaltræningsforløb bør være designet specielt dig.

Du har brug for din helt egen udviklingsplan for at nedbryde de barriere, som holder dig nede og for at opbygge styrken til stabile toppræstationer.
Vil du:
Det er afgørende at der et godt samarbejde mellem dig og din mentaltræner. Derfor foreslår jeg altid, at vi tager en uforpligtende snak på forhånd for at finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Læs mere om et forløb med mig her
Tobias Ellebæk
Professionel håndbold
“Gennem samtaler og professionelle fremgangsmetoder har Kathrine højnet mit mentale niveau og fokus. Kathrine står altid til rådighed og er specielt god til at finde frem til hvor der kan optimeres eller rettes til for, at min præstation bliver endnu bedre. Man kan tydeligt mærke, at hun brænder for at gøre mig bedre, lige så meget som mig selv. Stor anbefaling her!”

Ambitiøs mentaltræner

Min tilgang tager udgangspunkt i mine mange års erfaring inden for elitesport samt min teoretiske baggrund.

Jeg har spillet fodbold i 21 år i Danmark og Finland samt (thai)bokset i 3 år i Danmark og Thailand.

Jeg blev uddannet coach i 2013 og har i de sidste 8 år arbejdet professionelt med mentaltræning, toppræstationer og mennesket bag. Jeg holder mig løbende opdateret og har senest i 2021 taget et sportspsykologisk kursus ved Manchester University.

Jeg har kontor i Aarhus hvorfra jeg har mentaltræningssessioner både fysisk og online.

Kontakt mig

Stærk mentalt og sportsligt

Jeg foreslår altid, at vi tager en uforpligtende snak omkring hvordan jeg kan hjælpe dig.
Om mig

Tidligere fodboldspiller og bokser

Jeg har spillet fodbold i 21 år – blandt andet i den bedste række i Finland og Danmark. I 2017 flyttede jeg et år til Thailand og startede til thaiboksning. Jeg opnåede tre professionelle kampe (og tre sejre) inden turen gik tilbage til Danmark hvor jeg begyndte at bokse. Det blev til en kamp (sejr) inden jeg indstillede karrieren.

Jeg har ikke altid været den med det største talent. Men jeg har arbejdet benhårdt for at nå mine mål, været umulig at slå ud trods nederlag og så har jeg bevaret drivkraften gennem kærlighed til sporten og min egen udvikling.

For mig handler det ikke kun om at vinde; så skal jeg bare omgive mig med nogen, der er dårligere end mig. Jeg vil være den bedste jeg kan blive.

Uddannelser og kurser

Laursen Coaching
BA Kommunikation – Aarhus Universitet

Mental Skills in Sports – Manchester University

DISC personanalyse – HR Solutions

Master Coach – Manning Inspire

Team Coach – Manning Inspire

Life & Business Coach – Manning Inspire

Public Speaking – Manning Inspire

Enneagrammet – Flemming Christensen

Køn og psykologi – Rune Nørager

Positiv psykologi – Aarhus Universitet

Mindfulness og meditation – ID Academy

Kontakt mig

Stærk mentalt og sportsligt

Jeg foreslår altid, at vi tager en uforpligtende snak omkring hvordan jeg kan hjælpe dig.