Laursen Coaching

Udtalelser

Sara Holmgaard
Fodbold

Mit samarbejde med Kathrine har gavnet mig både på og uden for banen. Jeg er blevet mere bevidst om mig selv og lært, hvor vigtigt det er, at kunne fokusere på de rigtige ting I træning og kamp, så man hele tiden har fokus på sin udvikling. Derudover er Kathrine en god sparringspartner at have i sin hverdag, som er fyldt med pres og forventninger som sportsudøver. Mentaltræning er en investering, jeg klart kan anbefale og som vil være nyttigt for alle, uanset hvilken karriere man har.”

Tobias Ellebæk
Håndbold

“Gennem samtaler og professionelle fremgangsmetoder har Kathrine højnet mit mentale niveau og fokus. Kathrine står altid til rådighed og er specielt god til at finde frem til hvor der kan optimeres eller rettes til for, at min præstation bliver endnu bedre. Man kan tydeligt mærke, at hun brænder for at gøre mig bedre, lige så meget som mig selv. Stor anbefaling herfra!”

Jeg skaber resultater

Jeg foreslår altid, at vi tager en uforpligtende snak omkring hvordan jeg kan hjælpe dig

Enock Mwandila Poulsen
Boksning

“Kathrine giver mig redskaber, der er med til at styrke mit mentale fokus. Vi arbejder bl.a. med hvordan jeg forbliver skarp og fokuseret under min træning og bibeholder min motivation hårde perioder. Kathrine er uden tvivl medvirkende til, at jeg kan præstere mit absolut bedste til mine kampe

Morten Beck
Fodbold

“Kathrine har hjulpet mig med at kontrollere mine tanker og forventninger til mine præstationer. Det blev tydeligt for mig hvor mit fokus ville være mest optimalt og hvordan jeg opnår den bedst mulige motivation for mig.”

Signe Damgaard
Taekwondo

“Kathrine har hjulet mig meget med mine tanker i forhold til min sport. Hun har givet mig nogle gode redskaber, så jeg kan holde tankerne positive, og have min nervøsitet under kontrol. Og det bedste er, at hun er der altid for en, og er klar til at hjælpe uanset hvad

Line Andersen
Fodbold

“I mit forløb med Kathrine har jeg lært at flytte mit fokus fra fejl til noget konstruktivt og konkret, som jeg kan bruge på banen.

Jeg har fået redskaber som hjælper mig med at håndtere nervøsitet, så det ikke bremser mig i at spille godt. Vi har arbejdet med hvordan jeg håndterer modstand på den bedste måde, så jeg kan holde fokus på mit eget spil og min udvikling. Samarbejdet har hjulpet mig meget som fodboldspiller, men også i min hverdag udenfor fodboldbanen”

Victor T. Nielsen
Kart kører

“I mit samarbejde med Kathrine, er det lykkes mig at holde mere ro over min mentale tilstand når jeg skal præstere.Hun har givet mig en forståelse for vigtigheden af at være mental klar til en top præstation.

Hun har bl.a. lært mig at tackle modgang langt bedre og sikre at nervøsitet bliver brugt positiv når jeg skal præstere. Alt dette har gjort mig til en endnu bedre racekører”

Emilie Rhode
Fodbold

“Jeg har lært en masse om mig selv som person.
Jeg ved hvad der skal til for at holde mig selv motiveret og arbejde hårdt for at nå mine mål.

Desuden har jeg lært at styre mine følelser og tanker inde på banen. Jeg har lært ikke at fokusere så meget på det jeg ikke selv kan kontrollere, men i stedet på det jeg faktisk kan kontrollere. Jeg er vokset både på og udenfor banen
Thomas Gielfeldt
Direktør, SK Aarhus Elitehåndbold
”Laursen Coaching har i høj grad haft indflydelse på vores målsætning om det optimale setup i SK Aarhus, hvor vi mener, at det er vigtigt at tilbyde vores spillertrup de bedst mulige rammer og betingelser. Kathrine er skarp og passioneret og hun har vores varmeste anbefalinger som coach.”

Malene Gandrup
Håndbold

Jeg var nået til et punkt hvor jeg følte, at jeg var gået i stå i min udvikling som håndboldspiller. Kathrine gav mig værktøjer til at få styr på mine tanker og mine unødvendige bekymringer.

Forløbet har gjort, at jeg tør at bryde mine grænser og tage kontrol over det, som jeg selv kan tage kontrol over – samtidig har jeg fået en tro på mig selv, som jeg ikke har haft før. Det har været med til, at jeg har udviklet mig helt vildt meget som håndboldspiller og som person.”
Sofia Manning
Direktør, Sofia Manning
“Kathrine er en sjældent engageret, begavet og passioneret kapacitet på sit område.”

Frederik Hede
Boksning

“Vælger du Kathrine som din mentaltræner får du en coach, der går 100% ind i det og vil dig det bedste. Kathrine er skarp og meget kompetent og har hjulpet med mig at udvikle mit mindset og mine fokuspunkter. Kæmpe high five herfra”

Jeg skaber resultater

Jeg foreslår altid, at vi tager en uforpligtende snak omkring hvordan jeg kan hjælpe dig

Anne Rudmose
Fodbold

Efter 2 år plaget af en alvorlig knæskade, kom jeg tilbage på fodboldbanen med forventningen om, at jeg var den samme fodboldspiller som kunne nøjagtig de samme ting, som før min skade. Efter min tilbagevenden til fodbold havde jeg svært ved at præsterer kontinuerligt på banen, og blev ofte frustreret når tingene ikke lykkedes for mig.

2 dage efter min første session med Kathrine skulle jeg spille min første turneringskamp og de værktøjer Kathrine havde givet mig gjorde, at jeg var 100% til stede under hele kampen og endte med at score 2 mål. Jeg har fået nogle værktøjer, som hjælper mig til at præstere 100% under hele kampen.”

Line Uno
Håndbold

“Jeg begyndte ved Kathrine, fordi jeg havde en masse ting, jeg havde brug for at lære at tackle, når jeg var presset. Kathrine hjalp mig i den grad og gav mig redskaber, som jeg kunne anvende. Disse redskaber bruger jeg stadig i dag – både i min hverdag og på håndboldbanen”

Mathias Lilhauge
Amerikansk fodbold

“Jeg havde fornøjelsen af at arbejde med Kathrine i forbindelse med at optimere mit niveau på banen. Før forløbet spillede jeg altid på niveau med modstanderne. Hvis vi mødte et dårligt hold, spillede jeg dårligt. Mødte vi et godt hold, spillede jeg super godt. Kathrine fik hurtigt sporet sig ind på hvad mit problem var og fandt løsningen. Efter kort tid havde jeg inkorporeret de nye vaner og spillede det bedste football jeg nogensinde har gjort.

I sommerpausen repræsenterede jeg det danske landshold til europamesterskabet og sæsonen efter skrev jeg kontrakt med et hold i den næstbedste tyske liga. Jeg kan klart anbefale Kathrine, hvis man mangler det sidste for at komme til tops.”

Camilla Fangel
Håndbold

Kathrines personlige erfaring med elitesport giver en unik forståelse, der kombineret med stor faglig indsigt har gjort mig klogere på mig selv – både som menneske og håndboldspiller”

Jeg skaber resultater

Jeg foreslår altid, at vi tager en uforpligtende snak omkring hvordan jeg kan hjælpe dig
Henrik Bjerregaard
U18 pigetræner
“Da vi stod og skulle sammenspille et helt nyt hold fik vi stor hjælp fra Kathrine, der på en sjov, engageret og lærerig måde fik pigerne til at blive enige om, hvad de ville som hold, hvad de ville kæmpe for og hvad der var vigtigst for dem, ved at spille fodbold. Og jeg kan kun sige, at det virker.

Holdet er på rekordtid blevet en sammentømret enhed, der går fra succes til succes, både på og uden for banen.”

Camilla Nissen
Fodbold

“I mit forløb med Kathrine er jeg blevet bedre til at spille mere frit, i stedet for kun at tænke, at jeg skal spille perfekt og ikke må lave fejl. Hun har også hjulpet mig med at bruge kroppen mere i nærkampe. Hun har givet mig nogle konkrete redskaber, som har hjulpet rigtig hurtigt, så det har jeg haft meget glæde af”

Julie Pontoppidan
Håndbold

Kathrine har hjulpet mig igennem svære perioder både på håndboldbanen og i det private, hvor jeg har fået forskellige værktøjer at arbejde med. Jeg har samtidigt fået øjnene op for hvor vigtig den mentale del er – nærmest lige så vigtig som selve håndboldtræningen og den fysiske træning”

Michelle Hannibalsen
Fodbold

“I mit forløb med Kathrine oplevede jeg, at der overraskende hurtigt kom resultater. Hun gav mig nogle utroligt gode redskaber til at kontrollere mine tanker – både uden for banen og især inde på banen. Jeg synes, at det er virkelig godt, at Kathrine selv har haft kendskab til elitemiljøet og samtidig er en utrolig åben og udadvendt person.

Forløbet har været lærerigt og motiverende, og har givet min fodboldkarriere et kæmpe boost, da jeg fortsat bliver bedre til at håndtere mine tanker”

Jeg skaber resultater

Jeg foreslår altid, at vi tager en uforpligtende snak omkring hvordan jeg kan hjælpe dig

Anne Sofie Ernstrøm
Håndbold

“Kathrine er utrolig passioneret og man føler sig i sikre hænder fra første møde. Kathrine har coachet mig til, at kunne fokusere på processen og mig selv fremfor resultatet og hvad andre mennesker tænker.

Forløbet har gjort mig bedre til at bruge min energi på det jeg selv kan kontrollere. Hele forløbet har givet mig en større tro på mig selv og hvad jeg egentlig kan”