Laursen Coaching

Mistede sin motivation til at spille håndbold

Celine Holst mistede sin motivation til at spille håndbold og lagde håndboldskoene på hylden. Men gjorde comeback et år senere.

Det skal være sjovt og motiverende at spille håndbold (eller hvilken som helst anden sport). Og det var det ikke længere for Celine Holst tilbage i 2018. Dengang startede vi vores samarbejde.

Celine valgte at trække sig fra håndbold på højeste plan for at finde motivationen og lysten igen – eller måske for at finde ud af, om den stadig var der.

Comeback til håndbold på højeste plan

Efter et års tid i en klub, hvor presset var mindre, fik Celine atter fået lyst til at prøve kræfter af på højeste plan. Men denne gang med et bestemt mål: hun skulle være en glad håndboldspiller.

Celine og jeg tog samarbejdet op igen og snakkede os godt ind i hvilke områder, hun skulle fokusere mest på:

– Håndtere modgang
– Have et vedvarende positivt fokus
– Flytte opmærksomhed væk fra bekymringer
– Arbejde med det, der er inden for kontrol
– Celines personlige successtrategi

Genfandt sin motivation til at spille

Det kræver først og fremmest en god portion mod og vilje at komme tilbage til sporten på højeste plan efter, at man har taget afsked.

Og de resultater Celine skabte for sig selv på rekordtid krævede præcis samme mod og vilje. Vi gik fra “det tror jeg ikke virker for mig” til “det gør en kæmpe forskel” på få uger.

Hos nogle spillere preller kritik og tider med modgang nemt af. For andre er det altafgørende at få redskaber til at være i et sådan præstationsmiljø. Mental styrke kommer i mange former.
Celine Holst
Aarhus United
Mentaltræning sport håndbold Aarhus
Kathrine’s professionelle tilgang til forløbet samt hendes eget kendskab til elitemiljøet gør, at man føler sig i de bedste hænder. Jeg har fået værktøjer til at håndtere modgang og unødvendige bekymringer ved kun at bruge min energi på det, jeg selv kan kontrollere. Hun har gjort mig bevidst om, at mentaltræning er mindst lige så vigtigt som både hal- og styrketræning. Alle hendes redskaber gør jeg stadig brug af i dag. Både i min dagligdag og som håndboldspiller. De varmeste anbefalinger herfra!

Mentaltræning designet til dig

Et individuelt forløb med mentaltræning er for dig, der har et ønske om at blive stærkere og bedre både mentalt og sportsligt – uanset din mentale form og sportslige niveau.

Med afsæt i din ambition, din træningsform, dit kamp/konkurrenceprogram og ikke mindst dit liv uden for sporten sammensætter vi et forløb til dig.

Læs mere om mentaltræning med mig her