Laursen Coaching

Jeg hjælper dig til succes
i din sport

Som mentaltræner hjælper jeg dig netop dér hvor dit behov er.
Uanset om du vil:
To mennesker er ikke ens og jeg gør meget ud af at tilpasse forløbet dig og din sportsgren. Gør hjernen til din medspiller og opnå resultater, du drømmer om.

Mentaltræning
der giver resultater

Jeg vil skabe resultater med dig og det kræver, at du er villig til at lave forandringer. For hvis du vil have andre resultater end du plejer, må du gøre noget andet end du plejer.

I et forløb med mig som din mentaltræner kan du forvente mit fulde engagement – uanset dit mål og uanset dit udgangspunkt. Forløbet er en investering for livet både på og uden for banen når vi sammen gør en indsats.

Tobias Ellebæk
Professionel håndbold

“Gennem samtaler og professionelle fremgangsmetoder har Kathrine højnet mit mentale niveau og fokus. Kathrine står altid til rådighed og er specielt god til at finde frem til hvor der kan optimeres eller rettes til for, at min præstation bliver endnu bedre. Man kan tydeligt mærke, at hun brænder for at gøre mig bedre, lige så meget som mig selv. Stor anbefaling her!”

Ambitiøs sportscoach

Min tilgang tager udgangspunkt i mine mange års erfaring inden for elitesport. Jeg har spillet fodbold i 21 år, bokset i 3 år og har i de sidste 8 år støttet sportsudøvere mentalt. Det er ikke nok bare at tale om dine mål; det ses lynhurtigt på resultatet om du sætter handling bag. Jeg har stort fokus på, at du får indsatsområder, der rent faktisk gør en forskel for dig.

Du skal lære at gøre hjernen til din medspiller. Dit fokus og din opmærksomhed skal justeres. Du skal tænke, føle og handle ud fra din egen solide base og successtrategi i stedet for at være styret af succes og fejl.

Jeg laver coachingforløb hvor vi altid er i tæt kontakt – både når du har konkurrence/kamp og i de daglige træningssituationer. Vi tracker din udvikling i et onlinesystem og sikrer os, med ugentlige samtaler eller check-ins, at du er motiveret, glad og selvfølgelig fuldt fokuseret på din udvikling.

Læs hvad andre siger om coachingforløb:

Mange års erfaring

Jeg hedder Kathrine og har siden 2013 hjulpet sportsudøvere med at opnå toppræstationer gennem mental styrke. Jeg har haft utallige coaching sessioner, afholdt foredrag og workshops i sportsklubber – store som små – og været tilknyttet som fast mentaltræner i en årrække.

Jeg er opvokset i Aalborg og bor i dag i midten (og på toppen) af Aarhus med min kæreste Thomas og vores datter Vigga. Det er også herfra, jeg afholder mine fysiske og online coaching sessioner.  
Om mig

Tidligere fodboldspiller og bokser

Jeg har spillet fodbold i 21 år – blandt andet i den bedste række i Finland og Danmark. I 2017 flyttede jeg et år til Thailand og startede til thaiboksning. Jeg opnåede tre professionelle kampe (og tre sejre) inden turen gik tilbage til Danmark hvor jeg begyndte at bokse. Det blev til en kamp (sejr) inden jeg indstillede karrieren.

Jeg har ikke altid været den med det største talent. Men jeg har arbejdet benhårdt for at nå mine mål, været umulig at slå ud trods nederlag og så har jeg bevaret drivkraften gennem kærlighed til sporten og min egen udvikling.

For mig handler det ikke kun om at vinde; så skal jeg bare omgive mig med nogen, der er dårligere end mig. Jeg vil være den bedste jeg kan blive.

Uddannelse

Laursen Coaching
DISC personanalyse – HR Solutions

Master Coach – Manning Inspire

Business Coach – Manning Inspire

Life Coach – Manning Inspire

BA Virksomhedskommunikation – Aarhus Universitet

Kurser

Laursen Coaching
Team Coaching – Manning

InspirePublic Speaking – Manning Inspire

Parcoaching – Manning Inspire

Enneagrammet – Flemming Christensen

Køn og psykologi – Rune Nørager, Aarhus

UniversitetPositiv psykologi – Aarhus

FolkeuniversitetMindfulness og meditation – Kirsten Degn, ID Academy

Kontakt mig

Succes med mentaltræning

Jeg foreslår altid, at vi tager en uforpligtende snak omkring hvordan jeg kan hjælpe dig.

Tidligere samarbejder

Laursen Coaching
Underviser – HÖJSKOLEN DK
Underviser i Selvudvikling og Kommunikation på Borneo og i Thailand.
Mentaltræner – SK Aarhus Elitehåndbold A/S
Tilknyttet i 3 sæsoner.
Mentaltræner – Lysene Fodbold
Tilknyttet pige- og kvindefodbold.
Underviser – Bigum & Co.
Underviser i Kommunikation og konflikthåndtering.
Underviser – Dania Erhvervsakademi
Underviser i Salgspsykologi.
Foredragsholder – IDA
Underviser i Eksamensforberedelse.
Træner og eksaminator – Manning Inspire
Eksaminator på coachuddannelsen.
Jury Member – Venture Cup
Mentor for iværksættere.