Laursen Coaching

Hvad er mentaltræning?

Hvad er mentaltræning og hvem er mentaltræning egentlig for? Mentaltræning er for dig, der har et ønske om at blive stærkere og bedre både mentalt og sportsligt – uanset din mentale form og sportslige niveau.

Er mentaltræning for dig, der oplever udfordringer eller problemer? Det kan det være.. Men det er også til dig der ønsker sparring og udvikling til at hæve dit bund- og topniveau. En fællesnævner er, at der er et ønske om udvikling.

Flere og flere topatleter begynder at tale offentligt omkring vigtigheden af deres brug af mentaltræning. Senest til OL står flere atleter frem og fortæller om det hårde pres der er i at være topatlet og Victor Axelsen sætter fokus på, at specielt de yngre sportsudøvere skal huske, at det vigtigste er at have det sjovt med sin sport.

Det er enormt vigtigt at normalisere mentaltræning og sidestille det med enhver anden form for træning. Det er ikke svagt at have en mentaltræner, det er ambitiøst.

Sara Holmgaard
Fodbold

“Jeg er flere gange blevet bekræftet i, at mit samarbejde med Kathrine har gavnet mig både på og uden for banen. Jeg er blevet mere bevidst om mig selv og lært, hvor vigtigt det er, at kunne fokusere på de rigtige ting I træning og kamp, så man hele tiden har fokus på sin udvikling. Derudover er Kathrine en god sparringspartner at have i sin hverdag, som er fyldt med pres og forventninger som sportsudøver. Mentaltræning er en investering, jeg klart kan anbefale og som vil være nyttigt for alle, uanset hvilken karriere man har.”
Der kan være flere årsager til, at du overvejer at starte et samarbejde med en mentaltræner.
Vil du gerne:

Sådan arbejder jeg med mentaltræning

I et samarbejde med mig har vi udover din mentale form øje for to ting; dit top-og bundniveau. Det er sjovt at udvikle dit topniveau og det, du allerede er rigtig dygtig til. Og det er også nødvendigt konstant at forbedre dig, hvis du vil være den bedste.

Ydermere er det vigtigt, at du har et tårnhøjt bundniveau, så du selv på dine dårligste dage ikke falder igennem. Og det er nemmere at opnå både stabile og endnu flere toppræstationer hvis du altid arbejder ud fra et højt bundniveau.

Med mig får du både en mentaltræner og en sparringspartner. Jeg laver coachingforløb hvor vi altid er i tæt kontakt – både når du har konkurrence/kamp og i de daglige træningssituationer. Vi tracker din udvikling i et onlinesystem og sikrer os, med ugentlige samtaler eller check-ins, at du er motiveret, glad og selvfølgelig fuldt fokuseret på din udvikling.

Min tilgang tager udgangspunkt i mine mange års erfaring inden for elitesport. Jeg har spillet fodbold i 21 år, bokset i 3 år og har i de sidste 8 år støttet sportsudøvere mentalt.
Læs mere om mentaltræning med mig her.