WEEKENDKURSUS I MARTS

januar 30, 2017
laursencoaching

DIG SELV, DIN ADFÆRD OG DIN FREMTID
Nu handler det om dig og ikke om dit arbejde, dine venner, din familie, bilens servicetjek eller dine daglige gøremål. Og det gør det, fordi du har meget mere overskud til netop disse ting, når du får ryddet op hos dig selv og finder det fokus, der giver dig energi og nærvær.

Med udgangspunkt i det praktiske, som blandes med ikke alt for meget tør teori, vil du flytte grænser, give slip på bagage og finde ny energi til at gøre lige det, du virkelig gerne vil. Jeg ønsker at inspirere ved at skubbe lidt til din sædvanlige måde at møde verden og dig selv på samt give dig konkrete værktøjer, som du selv kan anvende. Gennem en individuel forventningsafstemning og to workshops vil du få større indsigt i dig selv, din adfærd og din fremtid.

Se programmet herunder.

Individuel forventningsafstemning
Afholdes inden d. 25/03

Forud for de to workshops mødes jeg med dig og laver en individuel forventningsafstemning for dit forløb. Dit udgangspunkt og dine ønsker vil sikkert være forskelligt fra de andre deltagere. Ved at lave individuelle forventningsafstemninger skaber vi de bedste muligheder for at dit udbytte bliver så stort som muligt.


Workshop 1
Lørdag d. 25/03 kl. 10:00-15:00,  Aarhus

På første workshop kommer du til at arbejde med:

Verdensbilleder: Vi oplever verden ud fra, hvad vi mener, der er ’rigtigt’ og ’forkert’. Hvordan ser dit verdensbillede ud? Og hvordan er det blevet sådan?

Din personlige historie: Hvad har du med i rygsækken? Og måske endda vigtigere, hvilken mening tillægger du det? Vi ser på forskellen mellem historier og historik. De historier og referencer, du har med i rygsækken, påvirker dit verdensbillede. Tag det bedste og alt du har lært med dig, men lad ikke dine historier holde dig selv og din tro på dig selv tilbage.

Overbevisninger: For at ændre din historie og gå efter dine drømme, må du opdage dine mønstre og overbevisninger. Hvad tror du på om dig selv, andre mennesker, fortiden, fremtiden og verden? Der findes både støttende og hæmmende overbevisninger og når du opdager dine, får du mulighed for at stoppe med at reagere på dine tanker og i stedet gøre det, du virkelig vil.


Workshop 2
Søndag d. 26/03 kl. 10:00-15:00, Aarhus

På anden workshop kommer du til at arbejde med:

Værdier: Du træffer dine beslutninger ud fra, hvilke værdier der er vigtigst for dig. Ofte er rækkefølgen ubevidst og hvis du ikke kender dine værdier, kan det være svært at træffe beslutninger. Hvis du til gengæld ved, hvilke værdier der er vigtigst for dig, er det nemmere at træffe kongruente beslutninger og skabe holdbare resultater.

Frygt: Der er ikke en opskrift på, hvornår og hvordan frygten rammer, men du kan lære den at kende og måske endda overvinde den. Ofte bliver frygten misforstået og opfattet som noget ’dårligt’. Okay, det føles ikke altid så rart, men du kan lære rigtig meget ved at opdage, hvordan frygten viser sig hos dig. Så snart du ser på frygten med andre øjne, vil du få øje på, hvad der egentlig er på spil.

Drømme: Tør du drømme eller er du måske bange for at blive skuffet eller fejle? Lad – for et øjeblik – fantasien få frit spil og gå på opdagelse i dine drømme. Hvad skal din fremtidshistorie indeholde? Er der overensstemmelse mellem dine drømme og dine værdier, som jo påvirker dine handlinger? For dig, der har lyst til at handle på dine drømme, ser vi på, hvad der skal til for at begynde at realisere dem. Måske der skal træffes beslutninger eller sættes delmål? Du kan altid ændre kurs undervejs, hvis du skifter mening – jeg ville være mere bange for aldrig at komme i gang.


Totalpris:
3.750 kr. inkl. kaffe, te, vand og frugt (begrænset antal pladser)

Tilkøb #1: 1 coaching session, der bruges enten i mellem de to workshops eller efterfølgende. Totalpris: 4.200 kr.

Tilkøb #2: 2 coaching sessioner, der bruges i mellem de to workshops samt efterfølgende. Totalpris: 4.650 kr.

Tilmelding til info@laursencoaching.dk

laursencoaching_kontakt

No comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *