Teamudvikling

Home » Teamudvikling
laursencoaching_virksomhed_teamudvikling

Er teamudvikling noget for jer?

Hvis I er et team eller en afdeling, som vil have vinderkultur og har fokus på udvikling af de medarbejdere, som skal levere resultatet, så ja!

Hvad kan I forvente?

Vi tager udgangspunkt i teamets eller afdelingens mål og skaber ud fra dette en handlingsplan. Formålet er at arbejde med medarbejdernes kompetencer og udviklingsområder for at optimere performance i teamet eller afdelingen.

Alle forløb skræddersyes, men følger nogenlunde 7 steps:

Inden opstart:
Step 0: Vi mødes for at undersøge mulighederne for et samarbejde.

Inden for 6 måneder:
Step 1: På første teamudviklingsdag afklarer og forventningsafstemmer vi målsætning og laver en handlingsplan for, hvordan vi skal nå målet. Derudover udvikler de enkelte teammedlemmer succeskriterier, som de bliver ansvarlige for i deres daglige arbejde.

Step 2-4: Rammen for de næste tre teamudviklingsdage bestemmes på step 1. Det er på udviklingsdage 2-4, at vi udvikler og arbejder aktivt med handlingsplanen. Det kan udforme sig i teamcoaching, undervisning, supervision eller facilitering.

Step 5: På den femte udviklingsdag laver vi opfølgning, afrunding og ikke mindst sikrer, hvordan teamet fremadrettet skal arbejde med vinderkultur- og mentalitet.

6 måneder efter endt forløb:
Step 6: For at sikre langvarige resultater mødes vi efter 6 måneder og evaluerer på, hvordan teamet har arbejdet med implementeringen af step 1-5.

Tillægspakke

– Individuelle coaching sessioner
– DISC profilanalyser

Kontakt
”Kathrine skaber et trygt rum og møder deltagerne med smilende åbenhed, så vi føler os trygge til også at vise sårbarheden”
– Joan Birk, deltager på workshop
“Kathrine har formået at skabe en markant forskel for Bigum&Co’s kursister. Både fagligt og ikke mindst personligt. Det er i særdeleshed lykkedes Kathrine at hjælpe kursisterne videre i livet med en styrket faglighed, selvtillid og selvværd. Engageret, motiverende og nærværende er tillægsord, der karakteriserer Kathrine som samarbejdspartner og en underviser og formidler i særklasse.”
– Simon Federspiel, adm. & social media manager Bigum&Co
“Kathrine er tilknyttet som underviser i HÖJSKOLENDK, og vi har lært hende at kende som en inspirerende, engageret og dedikeret kollega og formidler. Hun er fagligt dygtig, passioneret, rummelig og har en særlig evne til at sætte lys på styrkerne i hvert enkelt menneske – både personligt og fagligt – hun møder på sin vej. Hun gør en stor forskel for eleverne og fællesskaberne på vores højskoleophold rundt omkring i verden og vi er meget taknemmelige for at hun har lyst til at være en del af vores højskole.”
– Thomas F. Carlsen, medejer HÖJSKOLENDK