Teamcoaching

Home » Teamcoaching
laursencoaching_sport_teamcoaching

Er teamcoaching noget for jer?

Hvis I er et team eller en klub, som vil have vinderkultur og har fokus på udvikling af de sportsudøvere, som skal levere resultatet, så ja!

Hvad kan I forvente?

Vi tager udgangspunkt i teamets eller klubbens mål og skaber ud fra dette en handlingsplan. Formålet er at arbejde med sportsudøvernes vindermentalitet for at optimere præstationer og hæve både bund- og topniveau.

Alle forløb skræddersyes, men følger nogenlunde 6 steps:

Inden opstart:
Step 0: Vi mødes for at undersøge mulighederne for et samarbejde.

Inden for 6 måneder:
Step 1: På første teamudviklingsdag afklarer og forventningsafstemmer vi målsætning og laver en handlingsplan for, hvordan vi skal nå målet. Derudover udvikler de enkelte sportsudøvere succeskriterier, som de bliver ansvarlige for i deres daglige træning.

Step 2-4: Rammen for de tre næste teamudviklingsdage bestemmes på step 1. Det er på udviklingsdagene 2-4, at vi udvikler og arbejder aktivt med handlingsplanen. Det kan udforme sig i teamcoaching, undervisning, supervision eller facilitering.

Step 5: På den femte udviklingsdag laver vi opfølgning, afrunding og ikke mindst sikrer, hvordan teamet fremadrettet skal arbejde med vinderkulter- og mentalitet.

6 måneder efter endt forløb:
Step 6: For at sikre langvarige resultater, mødes vi efter 6 måneder og evaluerer på, hvordan teamet har arbejdet med implementeringen af step 1-5.

Tillægspakke
– Individuelle coaching sessioner
– DISC profilanalyser

Kontakt
”Da vi stod og skulle sammenspille et helt nyt hold, fik vi stor hjælp fra Kathrine, der på en sjov, engageret og lærerig måde fik pigerne til at blive enige om, hvad de ville som hold, hvad de ville kæmpe for og hvad der var vigtigst for dem, ved at spille fodbold. Og jeg kan kun sige, at det virker. Holdet er på rekordtid blevet en sammentømret enhed, der går fra succes til succes, både på og uden for banen.”
– Henrik Bjerregaard, U18 Pigetræner Aalborg Freja