STYRER DINE TANKER DIG?

maj 25, 2017
laursencoaching

Livet rummer både op- og nedture og uanset hvilke valg du træffer, vil der altid være både positive og negative konsekvenser. Bare husk på, at du ikke er dine tanker.

I december fik jeg tanken om, at det ville være en drøm at bo og arbejde i Thailand for en stund. Men jeg fik hurtigt en “tanke-lussing” og blev mindet om at:

  1. Det kan du jo ikke
  2. Du har altså en virksomhed i Danmark
  3. Bør du ikke snart få lidt ro på?
  4. Hvor skal du overhovedet bo i Thailand?
  5. Hvad med din lejlighed, bil og kontor i Aarhus?

Ja, det var blot en brøkdel af de tanker, der opstod! Og hvis vi ikke er klar over, at vi HAR tanker men at vi ikke ER vores tanker, så er det nemt at blive fanget i dem. På den anden side venter friheden til at gøre det, du virkelig gerne vil. Selvfølgelig med de positive og negative konsekvenser der følger med ligegyldigt hvad du vælger.

Det betyder ikke, at du ikke må lytte til dine tanker – men måske budskabet i mit tilfælde ikke var, at jeg skulle blive hjemme men snarere, at jeg lige skulle have styr på nogle vigtige ting. Så jeg sender en stor og kærlig tak fra dagens arbejdsplads på altanen i Thailand til min “tanke-lussing” for den vigtige påmindelse.

Men hvordan træffer du egentlig dine beslutninger? Ud fra det du ønsker at opnå eller det du ønsker at undgå? Jeg tror på, at gå efter og udleve drømme er for alle. I videoen har jeg et budskab, som jeg gør alt for selv at udleve hver evig eneste dag!

No comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *