En enkelt toppræstation kan opnås af en sportsudøver, der rammer rigtigt på dagen. Men en sportsudøver, der holder et stabilt højt niveau, har lært at gøre hjernen til sin medspiller på den lange bane.

Som sportsudøver er du sikkert så passioneret, at du bruger rigtig mange timer om ugen på at forbedre dig. Du fokuserer måske primært på de områder, de fleste ved rigtig meget om; nemlig fysik, teknik og taktik.

Alligevel betyder det ikke altid langvarige og stabile toppræstationer – for der er mange andre elementer, der har stor indflydelse på de resultater, du skaber.

Hvis du vil udnytte dine sportslige evner til fulde og blive en endnu farligere konkurrent og modstander, så kan det svare sig at blive klogere på blandt andet din egen adfærd under pres, din motivation og dit fokus.

Som din mentaltræner hjælper jeg dig med at skabe præcis de forandringer, der skruer helt op for din præstation. Vi arbejder med din mentale styrke, så du lærer at arbejde fokuseret mod dine mål og håndtere dine følelser og tanker.

Vi sørger for at implementere de nye handlinger, der får dig sportsligt helt til tops. Og vi følger løbende op på din indsats og sikrer os, at du hele tiden er i progression mod dit mål.

Personlig mentaltræning – til dig, der er all in

Personlig mentaltræning skaber langvarige toppræstationer. Vi samarbejder i 6 måneder hvor min mission er at gøre dig til en vinder. Det afgøres ikke af dit niveau, men af din viljestyrke, bevidsthed, ansvarlighed og evne til at forpligte dig.

Læs mere

DISC Sportsanalyse – til dig, der vil udvikle dig

DISC Sportsanalyse undersøger, hvilke forhold, der fungerer bedst for dig både til træning og konkurrence. Få en øget selvforståelse omkring din adfærd, motivation, kommunikation, rolle i forhold til dit team, din træner og meget mere.

Læs mere

Performance Support – til dig, der vil nå dine mål

Performance Support er et effektivt opfølgningsværktøj, der gør status og fastholder dit fokus på dine mål og indsatsområder. Hold øje med din motivation, og sørg for at dine resultater bevæger sig i en positiv retning med dette automatiske ugentlige opfølgningsværktøj.

Læs mere

(Få en gratis introsamtale, hvor vi identificerer dine mål, så du bliver klar til at gå i gang med at skabe resultater.)