NÅR HVERDAGEN FANGER DIG

maj 29, 2017
laursencoaching

Vækkeuret ringer og forpligtelserne kalder. Hvis jeg kan nå det starter jeg lige med at tjekke om der er sket noget nyt på Facebook og om der er kommet vigtige mails siden jeg gik i seng. Jeg kan lige nå at få lidt morgenmad inden jeg skal ud af døren. Egentlig har jeg et ønske om at prioritere de lange morgener – det er sådan en god start på dagen, men jeg kan jo ikke nå det hele.

På vej ud af døren kommer jeg til at tænke på min veninde. Det er alt, alt for lang tid siden, at vi har snakket. Men hun har nok også meget at se til. Ej, jeg må hellere give hende et kald senere.. jeg har vist et hul i kalenderen efter træning i eftermiddag. Hov – træning.. jeg har da glemt mit træningstøj! Jeg vender om halvvejs på vej ind i bilen, småløber op i lejligheden og tager tasken over skulderen som jeg pakkede i går inden jeg gik i seng.

Dagens første møde er veloverstået – det gik virkelig godt. Jeg skal også blive bedre til at fejre mine små succeser, men lige nu er det vigtigere at forberede mit næste møde. Jeg vil jo gerne gøre det godt. Gad vide om jeg kan nå noget frokost? Hvis bare jeg havde lavet noget lækkert og sundt mad i går, så kunne jeg have spist det nu. Men jeg var så træt da jeg kom hjem fra en hyggelig kaffedate med mine veninder. Nå, men 7-Eleven er jo også begyndt at have nogle sunde alternativer, så jeg svinger lige forbi den næste jeg kører forbi. Bare lige i dag.

Sikke en effektiv dag! Jeg har lidt meget at se til – men det gør ikke noget, jeg kan faktisk godt lide det. Har jeg nu også styr på alt til i morgen? Det tror jeg, så kan jeg lige se en TED Talk inden jeg falder i søvn og få lidt ny inspiration. Åh, min veninde; nu fik jeg ikke ringet til hende! Måske vi skal tage på et spaophold i stedet og virkelig få catchet up – det trænger vi nok begge til. Det skriver jeg lige i kalenderen til i morgen.

Sådan kan mit liv sagtens se ud, når jeg bliver fanget i hverdagen.  

Hvordan ser dit liv ud når det er styret af planlægning og to do lister?

Det er ikke fordi der nødvendigvis er noget forkert i at leve sådan. Det er jo dit eget valg. Vær blot opmærksom på, at det er dig der har kontrol over hverdagen og ikke hverdagen, der har kontrol over dig. Hvis sidstnævnte, så er der sandsynlighed for, at du på sigt vil miste dig selv i det og måske ende med en følelse af at leve i mellemtilfredsheden – for hvorfor gør du egentlig det, du gør?

En hurtig måde at tage temperaturen på er ved at besvare disse spørgsmål:

  1. Hvilket område i dit liv giver du mest fokus lige nu?
  2. Hvilket område forsømmer du mest lige nu?
  3. Er der noget, du inderst inde gerne vil ændre?

SE MED I MORGEN.. Tirsdag kommer min peptalk ”Undgå mellemtilfredsheden – hvis du er klar?” – følg med på bloggen eller YouTube.

FÅ TIPS.. på torsdag kan du i mit nyhedsbrev få tips til hvordan du kan få mest værdi ud af et fokusskifte i dit liv.

– Kathrine

IMG_2996_SH

No comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *