Mentorforløb

Home » Mentorforløb
laursencoaching_web_mentor

Mentorforløb

Hvis du brænder for at være passioneret, skabe resultater og motivere dem omkring dig, så er et mentorforløb måske noget for dig.

Et mentorforløb hjælper dig med at skabe resultater inden for dit område. Vi arbejder med dit mindset, så du kan styrke dine kompetencer og arbejde med dine udviklingsområder. Når du tager personligt ansvar, er nysgerrig, løsningsoritenteret og værdiskabende kan du samtidig lede andre til at tage del i en vinderkultur.

Alle forløb skræddersyes, så de passer til dig.

Andre inden for virksomheder & medarbejdere vil ofte gerne arbejde med emner inden for disse omårder:
– Bevare overblikket
– Arbejde effektivt
– Opnå gode relationer med kunder og medarbejdere
– Undgå konflikter
– Bedre planlægning
– Få mere menneskeforståelse og bedre samarbejder
– Udvikle kommunikationsevner
– Huske balancen mellem arbejds- og privatliv.

Er du nysgerrig på om det er noget for dig? Send mig en mail til info@laursencoaching.dk – så tager vi en snak om hvordan jeg eventuelt kan hjælpe dig.

”Med Kathrines passion, engagement og evne til at lære fra sig, er jeg sikker på, at både virksomheder og individuelle klienter vil have stor glæde af et samarbejde.”
– Sofia Manning, direktør Manning Inspire
”Jeg har haft fornøjelsen af et mentorforløb med Kathrine. Hun har en evne til at skabe en tillidsvækkende atmosfære, som skaber grobund for den udfordrende, konstruktive og udviklende dialog, hun mestrer. Kathrine formår, med sin positive insisterende spørgelyst, både at være oprigtigt interesseret og at få trykket på de ømme punkter, som gør, at man får mulighed for at flytte sine egne grænser. Det er en investering, jeg klart kan anbefale!”
– Kasper Fey Hansen, Afdelingsdirektør Spar Nord
”Jeg har haft stor glæde af at være i et mentorforløb ved Kathrine! Noget af det vigtigste, jeg tager med mig, er Kathrines måde at skille tingene ad og forholde sig til en ting ad gangen og samtidig virkelig at mærke efter.
Det har været en lang rejse, hvor jeg er startet et sted og sluttet et helt andet. Rejsen har været fantastisk og jeg har haft en stor ro og tryghed i, at Kathrine har stået på sidelinjen hele vejen! Jeg kan kun anbefale Kathrine på det varmeste”

– Rikke Moritz, selvstændig