Mentorforløb

Home » Mentorforløb
laursencoaching_sport_mentorforloeb

MENTALTRÆNING SKABER LANGVARIGE RESULTATER

Hvis du er passioneret omkring din sport, ønsker at skabe resultater og være motiveret i en verden, hvor du måles direkte på din præstation, så er et mentorforløb måske noget for dig.

Dit niveau som sportsudøver er ikke afgørende for et samarbejde – det handler om din vilje.

Overhal dine konkurrenter (og dig selv..) på andre parametre end blot det taktiske og fysiske plan. Din mentale styrke er altafgørende i vedvarende toppræstationer, hvor du løbende hverken mister motivationen, fokus eller selvtilliden.

Mentorforløbet skræddersyes til netop din situation.

Andre inden for sport & træning vil ofte gerne arbejde med emner inden for disse områder:
– Føle mig mere motiveret
– Spille/træne mere fokuseret
– Ikke hænge mig så meget i fejl
– Tro på, at jeg er god nok
– Ikke tænke så meget på hvad andre synes
– Hæve bund- og/eller topnivaeu
– Planlægning i forhold til livet udenfor sporten/træningen

Er du nysgerrig på om det er noget for dig? Send mig en mail til info@laursencoaching.dk – så tager vi en snak om hvordan jeg eventuelt kan hjælpe dig.

Kontakt
“Kathrine hjalp mig med at kontrollere mine tanker og forventninger til mine præstationer på banen i mit erhverv som professionel fodboldspiller. Det blev tydeligt for mig hvor mit fokus ville være mest optimalt og hvordan jeg opnår den bedst mulige motivation for mig.”
– Morten Beck Andersen, professionel fodboldspiller
“I mit forløb med Kathrine oplevede jeg, at der overraskende hurtigt kom resultater. Hun gav mig nogle utroligt gode redskaber til at kontrollere mine tanker – både uden for banen og især inde på banen. Jeg synes, at det er virkelig godt, at Kathrine selv har haft kendskab til elitemiljøet og samtidig er en utrolig åben og udadvendt person. Forløbet har været lærerigt og motiverende og har givet min fodboldkarriere et kæmpe boost, da jeg fortsat bliver bedre til at håndtere mine tanker.”
– Michele Hannibaldsen, elitefodboldspiller
“Jeg havde fornøjelsen af, at arbejde med Kathrine i forbindelse med at optimere mit niveau på banen. Før forløbet spillede jeg altid på niveau med modstanderne. Hvis vi mødte et dårligt hold, spillede jeg dårligt. Mødte vi et godt hold, spillede jeg supergodt. Kathrine fik hurtigt sporet sig ind på, hvad mit problem var og fandt løsningen. Efter kort tid havde jeg inkorporeret de “nye” vaner og spillede det bedste football, jeg nogensinde har gjort. I sommerpausen repræsenterede jeg det danske landshold til europamesterskabet og sæsonen efter skrev jeg kontrakt med et hold i den næstbedste tyske liga. I min pung ligger der stadig en lille note fra vores sessions, som jeg tager frem, når jeg ikke performer optimalt. Jeg kan klart anbefale Kathrine, hvis man lige mangler det sidste, for at komme til tops. Med det mentale på plads har det været nemmere for mig at opnå succes i min sport!”
– Mathias Lilhauge, amerikansk fodboldspiller