LIDT MINDRE SNAK OG LIDT MERE HANDLING

maj 22, 2017
laursencoaching

Vi taler meget – og vi taler meget om de ting, vi drømmer om. Nogle gange sætter vi endda handling bag. Og en sjælden gang imellem er vi villige til at gøre alt der skal til.

Om så vi giver alt hvad vi har er vi ikke garanteret, at vi når vores mål eller at vores drømme går i opfyldelse. Og måske dine drømme og mål ændrer sig undervejs – det kan vi umuligt vide som vi sidder her i dag. Der er så mange ting, der er uden for vores kontrol.

Den del der altid er inden for din kontrol er dine tanker, følelser og handlinger. Der kommer ikke nogen og giver dig det, du drømmer om (så er du i hvert fald meget heldig!) – det er dit eget ansvar. Det kan lyde hårdt og det kan være hårdt, men det er meget mere tilfredsstillende at gøre det, du faktisk gerne vil end blot tale om det.

Hvis der er noget du virkelig gerne vil, så start med at gøre en lille ting i dag, der støtter dig i at nå dit mål. Og hvis du virkelig vil skille dig ud – altså, det er egentlig ret simpelt og alligevel vil du gøre mere end de fleste – så fortsætter du når det bliver svært og når du har lyst til at kaste håndklædet i ringen.

Hør min lidt forpustede peptalk (og se mine elever sætte mig i den varme stol samt min nye lækre arbejdsplads i Thailand) i videoen.

– Kathrine

No comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *