Udtalelser

Home » Udtalelser
“Kathrine hjalp mig med at kontrollere mine tanker og forventninger til mine præstationer på banen i mit erhverv som professionel fodboldspiller. Det blev tydeligt for mig hvor mit fokus ville være mest optimalt og hvordan jeg opnår den bedst mulige motivation for mig.”
– Morten Beck Andersen, professionel fodboldspiller
“Jeg begyndte ved Kathrine, fordi jeg havde en masse ting, jeg havde brug for at lære at tackle, når jeg var presset. Kathrine hjalp mig i den grad og gav mig redskaber, som jeg kunne anvende. Disse redskaber bruger jeg stadig i dag – både i min hverdag og på håndboldbanen.”
– Line Uno, professionel håndboldspiller
”Laursen Coaching har i høj grad haft indflydelse på vores målsætning om det optimale sportslige setup i SK Aarhus, hvor vi mener, at det er vigtigt at tilbyde vores spillertrup de bedst mulige rammer og betingelser. Kathrine er skarp og passioneret og hun har vores varmeste anbefalinger som coach.”
– Thomas Gielfeldt, direktør SK Aarhus Elitehåndbold
“Jeg har benyttet mig en del af Kathrine Laursen som coach – især i de mindre gode tider. Hun har hjulpet mig igennem svære perioder både på håndboldbanen og i det private, hvor jeg har fået forskellige værktøjer at arbejde med. Jeg har samtidigt fået øjnene op for hvor vigtig den mentale del er – nærmest lige så vigtig som selve håndboldtræningen og den fysiske træning.”
– Julie Pontoppidan, professionel håndboldspiller
“I mit forløb med Kathrine oplevede jeg, at der overraskende hurtigt kom resultater. Hun gav mig nogle utroligt gode redskaber til at kontrollere mine tanker – både uden for banen og især inde på banen. Jeg synes, at det er virkelig godt, at Kathrine selv har haft kendskab til elitemiljøet og samtidig er en utrolig åben og udadvendt person. Forløbet har været lærerigt og motiverende og har givet min fodboldkarriere et kæmpe boost, da jeg fortsat bliver bedre til at håndtere mine tanker.”
– Michele Hannibaldsen, elitefodboldspiller
“Jeg havde fornøjelsen af, at arbejde med Kathrine i forbindelse med at optimere mit niveau på banen. Før forløbet spillede jeg altid på niveau med modstanderne. Hvis vi mødte et dårligt hold, spillede jeg dårligt. Mødte vi et godt hold, spillede jeg supergodt. Kathrine fik hurtigt sporet sig ind på, hvad mit problem var og fandt løsningen. Efter kort tid havde jeg inkorporeret de “nye” vaner og spillede det bedste football, jeg nogensinde har gjort. I sommerpausen repræsenterede jeg det danske landshold til europamesterskabet og sæsonen efter skrev jeg kontrakt med et hold i den næstbedste tyske liga. I min pung ligger der stadig en lille note fra vores sessions, som jeg tager frem, når jeg ikke performer optimalt. Jeg kan klart anbefale Kathrine, hvis man lige mangler det sidste, for at komme til tops. Med det mentale på plads har det været nemmere for mig at opnå succes i min sport!”
– Mathias Lilhauge, amerikansk fodboldspiller
“Efter 2 år plaget af en alvorlig knæskade, kom jeg tilbage på fodboldbanen med forventningen om, at jeg var den samme fodboldspiller som kunne nøjagtig de samme ting, som før min skade. Efter min tilbagevenden til fodbold havde jeg svært ved at præsterer kontinuerligt på banen, og blev ofte frustreret når tingene ikke lykkedes for mig. Jeg så problemet, men manglede nogle værktøjer som kunne hjælpe mig på banen. Samarbejdet med Kathrine var utrolig spændende og lærerigt. Jeg fik nogle værktøjer, som skulle hjælpe mig på banen når tingene ikke gik min vej. 2 dage efter min første session skulle jeg spille min første turneringskamp, og de værktøjer Kathrine havde givet mig, gjorde at jeg var ”til stede” 100% under hele kampen og endte også med at scorer 2 mål. Det vigtigste coaching har givet mig, er at jeg har fået nogle værktøjer, som hjælper mig til at være den bedste udgave af mig selv, så jeg kan præsterer 100% under hele kampen.”
– Anne Rudmose Sviatchenko, fodboldspiller
“En ung kvinde med et enormt talent og store ambitioner. Hun er en sjældent engageret, begavet og passioneret kapacitet på sit område.”
– Sofia Manning, direktør Manning Inspire
”Jeg har benyttet Kathtrine som coach og mentor over flere omgange inden for de seneste par år. Og hver gang med stor succes. Det har både været i sportsligt- og erhvervsmæssigt henseende. Kathrine har et yderst behageligt sind og man føler sig hurtigt i trygge hænder. Hun har en super evne til at få dig ind på rette spor og finde frem til det fokusområde eller den retning, der betyder noget for dig og din udvikling. En sidegevinst er Kathrines behagelige sind og altid smilende væsen – der er altid garanti for, at du går fra en session med et stort smil på læben og lysten til at komme i gang med at arbejde med de redskaber og mål, som i sammen har sat i søen.”
– Mads Seier, direktør og ejer af SeierFitness
“Jeg har lært en masse om mig selv som person. Jeg ved hvad der skal til for at holde mig selv motiveret og arbejde hårdt for at nå mine mål. Desuden har jeg lært at styre mine følelser og tanker inde på banen. Jeg har lært ikke at fokusere så meget på det jeg ikke selv kan kontrollere, men i stedet på det jeg faktisk kan kontrollere. Jeg er vokset både på og udenfor banen.”
– Emilie Rhode, fodboldspiller
“Jeg kom til Kathrine for at få værktøjer til at motivere mine klienter over længere tid. Men Kathrine startede med at rive op i mig, hjælpe mig til at forstå sammenhængen i min egen tilværelse og ikke mindst mit egen syn på mig selv. På denne måde har hun hjulpet mig til at have større værdi over for mig selv, så jeg også kan have større værdi over for dem, jeg gerne vil hjælpe. En yderst kompetent, motiverende og ikke mindst velformuleret coach med den rette indstilling til at lære fra sig – og hun er ikke bange for at give dig et spark i den rigtige retning.”
– Christian Jersild, indhaver af MIP Training
“Kathrine er utrolig passioneret for sit arbejde og man føler sig derfor i sikre hænder fra første møde. Kathrine har gennem mit forløb coachet mig til, at kunne fokusere mere på processen og mig selv fremfor at fokusere på resultatet og hvad andre mennesker tænker. Forløbet har gjort mig bedre til at bruge min energi på det jeg selv kan kontrollere. Hele forløbet har givet mig en større tro på mig selv og hvad jeg egentlig kan.”
– Anne-Sofie Ernstrøm, professionel håndboldspiller
“Kathrine hjalp mig med at tage beslutningen om, hvorvidt jeg skulle springe ud som selvstændig og starte min egen virksomhed. Hun havde afgørende betydning for, at jeg turde at tage springet, og det er jeg taknemmelig for i dag. Kathrine har blandt andet været medvirkende til at jeg er nået frem til en strategi i min virksomhed og at jeg formår at prioritere mine arbejdsopgaver og planlægge min tid. Kathrine er utroligt nærværende som Coach. Hun har en evne til at stille de helt rigtige spørgsmål, som får mig til at reflektere og gør at det bliver indlysende hvilket valg jeg ønsker at træffe så det stemmer overens med, hvad jeg ønsker nu og i fremtiden. Jeg har haft stor glæde af samtalerne med Kathrine både i forhold til min virksomhed, men også i forhold til udfordringer i mit eget liv. Jeg føler mig altid inspireret efter vores samtaler.”
– Maya Lützhøft, personlig træner og kostvejler
“Before I talked with Kathrine I did not know that I needed her help. But I needed her help to improve my performance more than I expected. Truly thank you from my heart.”
– Tak Pruangkarnngarn
“Jeg var nået til et punkt hvor jeg følte, at jeg var gået i stå i min udvikling som håndboldspiller. Kathrine gav mig værktøjer til at få styr på mine tanker og mine unødvendige bekymringer. Forløbet har gjort, at jeg tør at bryde mine grænser og tage kontrol over det, som jeg selv kan tage kontrol over – samtidig har jeg fået en tro på mig selv, som jeg ikke har haft før. Det har været med til, at jeg har udviklet mig helt vildt meget som håndboldspiller og som person.”
– Malene Gandrup, professionel håndboldspiller
”Da vi stod og skulle sammenspille et helt nyt hold, fik vi stor hjælp fra Kathrine, der på en sjov, engageret og lærerig måde fik pigerne til at blive enige om, hvad de ville som hold, hvad de ville kæmpe for og hvad der var vigtigst for dem, ved at spille fodbold. Og jeg kan kun sige, at det virker. Holdet er på rekordtid blevet en sammentømret enhed, der går fra succes til succes, både på og uden for banen.”
– Henrik Bjerregaard, U18 Pigetræner Aalborg Freja
“Kathrines personlige erfaring med elitesport giver en unik forståelse, der kombineret med stor faglig indsigt har gjort mig klogere på mig selv – både som menneske og håndboldspiller. Hun har særligt inspireret mig til en grundlæggende nysgerrighed over for andres adfærd, hvilket er særdeles gavnligt i alle typer af konflikter i livet.”
– Camilla Fangel, professionel håndboldspiller
“I mit forløb med Kathrine har jeg lært at flytte mit fokus fra fejl til noget konstruktivt og konkret, som jeg kan bruge på banen. Jeg har fået redskaber som hjælper mig med at håndtere nervøsitet, så det ikke bremser mig i at spille godt. Kathrine har hjulpet mig med at være mindre hård ved mig selv så jeg f.eks. ikke kun måler mig selv på fodbold. Vi har arbejdet med hvordan jeg håndterer modstand på den bedste måde, så jeg kan holde fokus på mit eget spil og min udvikling. Samarbejdet har hjulpet mig meget som fodboldspiller, men også i min hverdag udenfor fodboldbanen.”
– Line Andersen, fodboldspiller
“Jeg kan mærke, at forløbet har gjort en kæmpe stor forskel for mig og min udvikling. Jeg kan snakke med Kathrine om ting, som jeg ikke nødvendigvis kan snakke med min træner, venner eller forældre om. Hun har været ligesom en slags storesøster eller privat coach, som har kunnet hjælpe mig både i gode og dårlige tider. Det ville jeg ikke have været foruden!”
– Monica Birkelund, fodboldspiller
“Kathrine er tilknyttet som underviser i HÖJSKOLENDK, og vi har lært hende at kende som en inspirerende, engageret og dedikeret kollega og formidler. Hun er fagligt dygtig, passioneret, rummelig og har en særlig evne til at sætte lys på styrkerne i hvert enkelt menneske – både personligt og fagligt – hun møder på sin vej. Hun gør en stor forskel for eleverne og fællesskaberne på vores højskoleophold rundt omkring i verden og vi er meget taknemmelige for, at hun har lyst til at være en del af vores højskole.”
– Thomas F. Carlsen, medejer HÖJSKOLENDK
”Jeg har haft stor glæde af at være i et mentorforløb ved Kathrine! Noget af det vigtigste, jeg tager med mig, er Kathrines måde at skille tingene ad og forholde sig til en ting ad gangen og samtidig virkelig at mærke efter. Det har været en lang rejse, hvor jeg er startet et sted og sluttet et helt andet. Rejsen har været fantastisk og jeg har haft en stor ro og tryghed i, at Kathrine har stået på sidelinjen hele vejen! Jeg kan kun anbefale Kathrine på det varmeste”
– Rikke Moritz, ejer af rikkemoritz.dk
”Kathrine is a great coach and a natural leader. Her ability to communicate and solve conflicts is a welcome asset to any environment. She maintains both a grounded sincerity as well as displaying the focus of a cutthroat problem solver. I highly recommend her for any team.”
– Chris Manning, direktør Manning Inspire
”Jeg har haft fornøjelsen af et mentorforløb med Kathrine. Hun har en evne til at skabe en tillidsvækkende atmosfære, som skaber grobund for den udfordrende, konstruktive og udviklende dialog, hun mestrer. Kathrine formår, med sin positive insisterende spørgelyst, både at være oprigtigt interesseret og at få trykket på de ømme punkter, som gør, at man får mulighed for at flytte sine egne grænser. Det er en investering, jeg klart kan anbefale!”
– Kasper Fey Hansen, Afdelingsdirektør Spar Nord
“Kathrine har formået at skabe en markant forskel for Bigum&Co’s kursister. Både fagligt og ikke mindst personligt. Det er i særdeleshed lykkedes Kathrine at hjælpe kursisterne videre i livet med en styrket faglighed, selvtillid og selvværd. Engageret, motiverende og nærværende er tillægsord, der karakteriserer Kathrine som samarbejdspartner og en underviser og formidler i særklasse.”
– Simon Federspiel, adm. & social media manager Bigum&Co