Kathrine Laursen

Home » Kathrine Laursen

Træning i mentale styrke
Coach, mentor, underviser og foredragsholder

De fleste mennesker går og holder sig tilbage fordi de ikke tror på, at de kan – så de ender med at præstere på 80 procent. Vi skal turde at udtrykke vores ambitioner og udforske de ubrugte evner, vi har i os – men din hjerne og dine gamle mønstre er simpelthen dine største modstandere.

I 2013 stiftede jeg som 25 årig virksomheden Laursen Coaching efter at have afsluttet min uddannelse i virksomhedskommunikation. Jeg havde sideløbende taget den første af mine coachuddannelser og var fascineret af menneskelig adfærd, relationer samt koblingen mellem vores tanker, følelser og handlinger.

Jeg har været fodboldspiller i 21 år, hvor jeg blandt andet har spillet i den bedste række i både Finland og Danmark. I 2017 startede jeg som 29-årig til thaiboksning og i 2018 havde jeg 3 professionelle kampe i Thailand. Nu har jeg konverteret til boksning og er kampbokser i Hornslet Bokseklub.

Jeg hjælper i dag både virksomheder, sportsklubber og individuelle kunder med at skabe de resultater, de drømmer om. Jeg hjælper dem med overvinde gamle vaner og mentale barrierer. Jeg skubber grænser, skærer ind til benet af hverdagens sejre og nederlag og vækker deres indre fighter. Mit fokus er langt hen ad vejen, at vi skal handle lidt mere og snakke lidt mindre.

Hvis du vil se mit CV, mine kunders udtalelser, mine blogindlæg eller andet i den faglige retning, så tag et nærmere kig her på hjemmesiden.

Hvis du vil se mine thaiboksekampe og små hverdagsglimt, så kan hop i stedet på Instagram https://www.instagram.com/laursencoaching/

Samarbejder:

Underviser – HÖJSKOLENDK
Er tilknyttet som underviser i Selvudvikling og kommunikation hvor jeg i perioder underviser udenlands: Borneo, Thailand, New Zealand og Australien.

Mentaltræner – SK Aarhus Elitehåndbold A/S
Jeg har været tilknyttet i 3 sæsoner som mentaltræner i håndboldklubben SK Aarhus.

Underviser – Bigum&Co
Har været hovedunderviser på kurset Frontmedarbejder i Kommunikation og konflikthåndtering i Aarhus og ført dem til eksamen.

Underviser – Dania Erhvervsakademi
Har været hovedunderviser i faget Salgspsykologi i Randers og Hadsten og ført dem til eksamen.

Foredragsholder – IDA
Har undervist i Eksamensforberedelse på gymnasier i hele Danmark.

Træner og eksaminator – Manning Inspire:
Jeg har guidet, givet feedback og eksamineret deltagere på coachuddannelsen hos Manning Inspire.

Jury Member – Venture Cup
Vurderer iværksætteridéer og er mentor for enkelte teams.

Uddannelse:

Certificeret i DISC personanalyse – HR Solutions

Certificeret Master Coach – Manning Inspire

Certificeret Business Coach – Manning Inspire

Certificeret Life Coach – Manning Inspire

BA Virksomhedskommunikation – Aarhus Universitet

Andre kurser:

Team Coaching – Manning Inspire

Public Speaking – Manning Inspire

Parcoaching – Manning Inspire

Enneagrammet – Flemming Christensen

Køn og psykologi – Rune Nørager, Aarhus Universitet

Positiv psykologi – Aarhus Folkeuniversitet

Mindfulness og meditation – Kirsten Degn, ID Academy

Det er alle vores erfaringer, som er med til at gøre os til hvem, vi her. Her er et glimt af, hvem jeg også er:

– Vokset op i Aalborg og rejste efter gymnasiet til Finland, London og Dublin, hvor jeg arbejdede i to år hos Nokia, Lee Jeans og Microsoft.

– Startede til fodbold som 6-årig og sluttede karrieren i landets bedste kvindelige fodboldliga i 2015. Har altid spillet i nr. 11 og er en målfarlig fighter, kendt som Lau.

– Har uden en tone i livet sunget ”Baby When Your Gone” med Bryan Adams både i Herning og på Skanderborg Festival: ”Kathrine slap hæderligt fra sangopgaven uden synlige spor af nervøsitet”, Gaffa.

– Har studeret International Virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet – kort afbrudt af 3 måneders rejse i Sydamerika og frivilligt arbejde som engelsklærer.

– Mistede min mor pludseligt i 2009, hvilket ændrede mit liv og mine personlige værdier. Jeg begyndte at søge meningen med livet og fandt den på min personlige rejse, som startede på coachuddannelsen.

– Min master coachuddannelse har haft størst indflydelse på min udvikling som coach og formidler.

– Rykkede i 2017 teltpælene op og bosatte mig 1 år i Thailand hvorfra jeg drev min virksomhed online

– Har haft 3 professionelle thaiboksekampe i Thailand og har min første boksekamp i Danmark 25/12-18