Kathrine Laursen

Home » Kathrine Laursen

Helt overordet er min passion at leve et liv, som er rigtigt for mig og at have modet til at ændre min livsstil, hvis den ikke længere gør mig lykkelig. Jeg er motiveret af udvikling og elsker at vinde – samtidig sætter jeg stor pris på nærvær og menneskelighed. Jeg håber at inspirere andre til at gøre mere af det, de brænder for – og at gøre det med vindermentalitet!

Jeg har rykket teltpælene op og har for en periode bosat mig på Koh Tao i Thailand. Herfra driver jeg min forretning online og lader mig inspirere af en tilgang til livet der byder på ro, overskud, livslyst, glæde, nærvær – og selvfølgelig sol, palmer og strand :)

laursencoaching_kl_citat01
laursencoaching_kl_pix01

”Kathrine, din mor er død” – den december-morgen i 2009 startede en lang rejse, som ændrede mit liv. Jeg var 21 år og studerede på Aarhus Universitet, men det føltes nu tomt og meningsløst. Jeg søgte og fandt ingenting. Men jeg fortsatte med at lede – for jeg ville skabe et meningsfuldt liv, baseret på, hvad jeg ville og ikke på, hvad jeg burde eller skulle. Det er det liv, som jeg lever den dag i dag – jeg fandt min retning.

laursencoaching_kl_pix02
laursencoaching_kl_citat02

Jeg giver sjældent op, hvis jeg finder noget, jeg virkelig brænder for. Så arbejder jeg fokuseret mod det og er samtidig nysgerrig og ydmyg omkring min tilgang til verden, for at kunne lytte og lære. Jeg har opnået at spille fodbold i den bedste række både i Finland og Danmark, selvom der har været konkurrenter med større talent end mit. I dag lever jeg af min passion, fordi jeg har fejlet, fået ”nej” og udfordret min komfortzone tilpas mange gange, til at finde den rette vej for mig.

Selvom jeg er et konkurrencemenneske, der elsker at vinde, så kommer glæde før resultater. Hvis jeg stirrer mig blind på slutmålet, går jeg glip af hele processen. Og i min verden er det ikke enten konkurrence og resultater, eller glæde og nærvær. Jeg tror på, at de to ting går hånd i hånd. Hvis jeg ønsker at topperforme, så må jeg have fokus på hende (læs: mig), som skal levere resultaterne. Nogle gange betyder det også at sige fra. Efter 21 år som dedikeret fodboldspiller trak jeg stikket i sommeren 2015 – det var svært, da det altid har været en stor del af mig, men det var også tydeligt, at det ikke længere gjorde mig lykkelig.

laursencoaching_kl_citat03
laursencoaching_kl_pix03

Det er alle vores erfaringer, som er med til at gøre os til hvem, vi her. Her er et glimt af, hvem jeg også er:

– Vokset op i Aalborg og rejste efter gymnasiet til Finland, London og Dublin, hvor jeg arbejdede i to år hos Nokia, Lee Jeans og Microsoft.

– Startede til fodbold som 6-årig og sluttede karrieren i landets bedste kvindelige fodboldliga i 2015. Har altid spillet i nr. 11 og er en målfarlig fighter, kendt som Lau.

– Har uden en tone i livet sunget ”Baby When Your Gone” med Bryan Adams både i Herning og på Skanderborg Festival: ”Kathrine slap hæderligt fra sangopgaven uden synlige spor af nervøsitet”, Gaffa.

– Har studeret International Virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet – kort afbrudt af 3 måneders rejse i Sydamerika og frivilligt arbejde som engelsklærer.

– Mistede min mor pludseligt i 2009, hvilket ændrede mit liv og mine personlige værdier. Jeg begyndte at søge meningen med livet og fandt den på min personlige rejse, som startede på coachuddannelsen.

– Min master coachuddannelse har haft størst indflydelse på min udvikling som coach og formidler.

– Er passioneret og dedikeret i mit arbejde; jeg tror så meget på det, jeg laver, at det kan være svært at stoppe.

– Elsker at grine, være glad, have meningsfyldte samtaler, konkurrere (og vinde) samt at være sammen med dem, jeg elsker. Og mange flere ting!

laursencoaching_kl_cv

Samarbejder:

Underviser – HÖJSKOLENDK
Er tilknyttet som underviser i Selvudvikling og kommunikation hvor jeg i perioder underviser udenlands: Borneo, Thailand, New Zealand og Australien.

Mentaltræner – SK Aarhus Elitehåndbold A/S
Jeg har været tilknyttet i 3 sæsoner som mentaltræner i håndboldklubben SK Aarhus.

Underviser – Bigum&Co
Har været hovedunderviser på kurset Frontmedarbejder i Kommunikation og konflikthåndtering i Aarhus og ført dem til eksamen.

Undeviser – Dania Erhvervsakademi
Har været hovedunderviser i faget Salgspsykologi i Randers og Hadsten og ført dem til eksamen.

Foredragsholder – IDA
Har undervist i Eksamensforberedelse på gymnasier i hele Danmark.

Træner og eksaminator – Manning Inspire:
Jeg har guidet, givet feedback og eksamineret deltagere på coachuddannelsen hos Manning Inspire.

Jury Member – Venture Cup
Vurderer iværksætteridéer og er mentor for enkelte teams.

Uddannelse:

Certificeret i DISC personanalyse – HR Solutions

Certificeret Master Coach – Manning Inspire

Certificeret Business Coach – Manning Inspire

Certificeret Life Coach – Manning Inspire

BA Virksomhedskommunikation – Aarhus Universitet

Andre kurser:

Team Coaching – Manning Inspire

Public Speaking – Manning Inspire

Parcoaching – Manning Inspire

Enneagrammet – Flemming Christensen

Køn og psykologi – Rune Nørager, Aarhus Universitet

Positiv psykologi – Aarhus Folkeuniversitet

Mindfulness og meditation – Kirsten Degn, ID Academy