Individuelt forløb

Home » Individuelt forløb

MENTAL OG FYSISK STYRKE

Vil du udfordres og have skubbet til dine grænser, som forhindrer dig i at gøre endnu mere af det du gerne vil – og gøre det endnu bedre end du gør i dag? Jeg hjælper dig med at overvinde dine gamle vaner og mentale barrierer – uanset om du er gået lidt i stå, er havnet i mellemtilfredsheden eller savner en, der presser dig til at yde 110% hver gang.

Din største modstander er din hjerne og dine handlemønstre, når du vil gøre noget nyt, have mod på det udfordrende, droppe tilbageholdenheden og være vedholdende i dine resultater. Vi giver dig mentalt hår på brystet, så du står stærkere fremover og tager selvfølgelig udgangspunkt i præcis der, hvor du er – det handler ikke om talent eller hvor god du er til det du laver; det handler om vilje og gåpåmod.

Find din indre fighter frem, drop bekymringerne, få langt mere overskud og et knivskarpt fokus. Når du bliver bedre til at lede dig selv, vil du automatisk blive bedre til at navigere i svære situationer samt lede andre mennesker. Jeg tør næsten at love dig, at der vil ske ting og sager både på arbejdet, i din sport og på hjemmefronten.

De sidste 5 år som selvstændig coach har lært mig, at hvis vi tager kroppen med som en aktiv del af den mentale coaching, vil det frigøre en masse energi og fokus til at rykke dig til et nyt niveau.

Derfor har jeg foreberedt et forløb med dig på 12 uger med udgangspunkt i coachingen (6 sessioner) og hvor den fysiske aktivitet (12 sessioner) understøtter målet om at overvinde dine gamle vaner og mentale barrierer – her er der absolut intet krav til din fysiske form. Selve træningen sammensætter vi ud fra dit fysiske udgangspunkt og vil tage afsæt i boksning, cirkeltræning og løb. Vi træner sammen hver uge og du vil hurtigt opleve hvordan du kan bruge kroppens styrke til at udvikle din mentale styrke.

Du går derfra med fornyet energi, mere overskud samt vilje og gåpåmod til at arbejde med din mentale styrke og de fokusområder, vi finder til dig.

Du får:

  • Et tæt samarbejde over 12 uger
  • 6 coaching sessioner
  • 12 træningssessioner
  • Dine egne boksehandsker og håndbind fra Fit4Fight
  • Drikkevarer til hver træning fra Drink Little Miracles

Pris: 14.500,- ex. moms

 

www.kevinmuenkel.de