Foredrag

Home » Foredrag
laursencoaching_virksomhed_foredrag

Er foredraget noget for jer?

Hvis I er minimum 15 deltagere, som har mod på at blive udfordret på jeres sædvanlige måde at tænke og handle på, så ja.

Hvad kan I forvente?

Kom til et foredrag som vil inspirere og give jer konkrete handlinger til at tage del i vinderkulturen.

Men der kan nogle gange være langt fra snak til handling, så hvad skal du som medarbejder egentlig gøre for både at øge arbejdsglæde og performance? Og hvordan kan et team eller en hel virksomhed bevare teamånd og skabe de resultater, I ønsker?

Hvad betyder vindermentalitet for jer? Jeg siger, at det betyder, at du er ansvarlig, nysgerrig, løsningsorienteret og værdiskabende – hvad siger du?

Kontakt
“Til vores årlige medarbejderdag efterspurgte vi et foredrag, der skulle adressere problemstillingerne i vores seneste arbejdspladsvurdering (APV), samt generelt motivere medarbejderne. Valget faldt på Kathrine Laursen og med hendes medrivende og professionelle foredrag blev dagen en succes. Jeg vil gerne give Kathrine mine varmeste anbefalinger og i fremtiden vil jeg ikke tøve med at hyre hende igen.”
– Søren Nicholson, Arbejdsmiljøgruppen BSS Bygninger, Aarhus Universitet.
”En underviser og formidler i særklasse.”
– Simon, adm. & social media manager Bigum&Co
”Kathrine har mine varmeste anbefalinger, som underviser, foredragsholder og coach.”
– Mie Kaae, direktør Manning Inspire
”En øjenåbner af format. Der bliver stillet skarpe spørgsmål, som får en til at åbne sig og fokusere og samtidig gode redskaber til at bearbejde det, der er åbnet op for. Virkelig givende! Og underholdende!”
– Helene Petersen, deltager til foredrag