Foredrag

Home » Foredrag
laursencoaching_sport_foredrag

Er foredraget noget for jer?

Hvis I er minimum 15 deltagere, som har mod på at blive udfordret på jeres sædvanlige måde at tænke og handle på, så ja.

Hvad kan I forvente?

Kom til et foredrag, som vil inspirere og give jer konkrete handlinger med videre til træning.

Der kan nogle gange være langt fra snak til handling, så hvad skal du som sportsudøver egentlig gøre for både at øge motivation og performance? Og hvordan kan et team eller en hel klub bevare teamånd og skabe de resultater, I ønsker?

Hvad betyder vindermentalitet for jer? Jeg siger, at det betyder, at du er ansvarlig, nysgerrig, løsningsorienteret og værdiskabende – hvad siger du?

Kontakt
“Jeg begyndte ved Kathrine, fordi jeg havde en masse ting, jeg havde brug for at lære at tackle, når jeg var presset. Kathrine hjalp mig i den grad og gav mig redskaber, som jeg kunne anvende. Disse redskaberne bruger jeg stadig i dag – både i min hverdag og på håndboldbanen.”
– Line Uno, professionel håndboldspiller
”Da vi stod og skulle sammenspille et helt nyt hold, fik vi stor hjælp fra Kathrine, der på en sjov, engageret og lærerig måde fik pigerne til at blive enige om, hvad de ville som hold, hvad de ville kæmpe for og hvad der var vigtigst for dem, ved at spille fodbold. Og jeg kan kun sige, at det virker. Holdet er på rekordtid blevet en sammentømret enhed, der går fra succes til succes, både på og uden for banen.”
– Henrik Bjerregaard, U18 Pigetræner Aalborg Freja