FØLER DU DIG MELLEMTILFREDS?

marts 06, 2016
laursencoaching

Kender du til den der følelse af at være mellemtilfreds? Det går i bund og grund okay, men du føler dig mindre motiveret og energisk end normalt. Det kan også være en følelse af at sidde på passagersædet i sit eget liv, og at livet bare er noget, der sker. Den tilstand er ikke særlig inspirerende – hverken for dig selv eller dem omkring dig. Udfordringen er måske, at du er klar over, at du går rundt i mellemtilfredsheden – du ved bare ikke, hvordan du skal ændre det.

Årsagerne til, at du er, hvor du er, kan være mange:
– Er der en beslutning, som du endnu ikke har truffet?
– Bruger du mere tid på ting du ”bør” gøre, end du har lyst til at gøre?
– Hænger du fast i en person eller hændelse, som har haft stor betydning?
– Bliver du ved med at tro på en destruktiv historie omkring dig selv?
– Er der noget, som du ikke har tilgivet dig selv eller andre for?

Du kan også udfylde livshjulet og få et indblik i hvilke områder i dit liv, hvor du ikke føler dig tilfreds.

Forestil dig, at du går rundt med en fyldt rygsæk med alle de erfaringer og oplevelser, du har gjort dig – gode som mindre gode. En gang imellem bruger vi det, vi har i rygsækken (både det gode og mindre gode), fordi det støtter os i de situationer, vi er i. Men det er ikke alle dine erfaringer og oplevelser, der bliver ved med at være støttende for dig – måske du har udviklet dig eller ændret kurs. Og måske du går rundt med en ”tung” følelse – netop fordi du bærer rundt på noget, der ikke længere er nødvendigt. Det kan bare være svært at få øje på!

Hvis du hænger fast i fortiden, kan det være svært at føle sig motiveret og inspireret. Der vil være situationer, som af naturlige årsager tager længere tid at komme sig over, men der er altså også masser af situationer, hvor vi simpelthen hænger fast og spænder ben for os selv. I de tilfælde, hvor det har stået på i rigtig lang tid, kan det næsten føles som om, man har mistet lidt af sig selv. Hvad end årsagen er, så er den positive nyhed, at det aldrig er for sent at vaske tavlen ren og at starte på en frisk. Nogle gange er starten tung og svær, men første skridt er beslutningen om, at du vil noget mere end der, hvor du er lige nu.

I marts og april holder jeg fire workshops, som måske er noget for dig. Se mere her og læs om mine workshops i ”personlig udvikling”, ”personlig kommunikation”, ”public speaking” og ”en inspirerende fremtid”.

– Kathrine

downtown

No comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *