FOREDRAG

Home » FOREDRAG

Book et foredrag, hvor I går 10 runder med mig i højt tempo og med sved på panden. Jeg skubber grænser, skærer ind til benet af livets sejre og nederlag og vækker din indre fighter.

Vi skal turde at udtrykke vores ambitioner og udforske de ubrugte evner, vi har i os. De fleste mennesker går og holder sig tilbage fordi de ikke tror på, at de kan – så de ender med at leve livet på 80 procent.

Hvorfor bliver du fx ved med at kikse, når du prøver at skabe nye resultater? Eller udleve den berømte passion? Du vil jo så gerne udnytte dine evner til fulde.

Men din hjerne og dine gamle mønstre er simpelthen dine største modstandere. Derfor må du overvinde gamle vaner og mentale barrierer – uanset om du er gået lidt i stå, er havnet i mellemtilfredsheden eller savner en, der presser dig til at yde 110 procent hver gang.

Vi er hurtige til at dømme det, som øjet ser; både hos os selv og andre. Men hvad vil der egentlig ske, hvis du finder ud af, at du kan meget mere end du tror? Og hvad, hvis jeg viser dig præcis, hvordan du gør?

Når jeg kan, kan du også!

Et foredrag, der inspirerer til mindre snak og mere handling.

Og jeg tør godt at garantere; what you see is NOT what you get.

Pris: 10.000,- ex. moms